Általános leírás

A főkulcsos rendszerek, mint mechanikus beléptető rendszerek, két funkciót hivatottak betölteni:

Az ajtó biztonságos zárása
A főkulcsos rendszereket többféle cilinderekből (zárbetétekből) tudjuk biztosítani: alap, közép és magas biztonsági fokozatban.

A személyek közlekedésének szabályozása
Minden személy egy kulccsal közlekedik, és a kulcs nyitási jogosultsága határozza meg a személy mozgási terét, a tisztségének megfelelően.

kid

Ezt a főkulcsos rendszer funkciót a cilinderek kombináció száma határozza meg. Cégünk biztosítani tud cilindereket a minimális kombináció számtól egészen több milliós kombinációig (maximum 1029).

A rendszerek biztonsági jellegéhez hozzátartozik a felhasználó adatainak biztonságos kezelése és tárolása is. Ez úgy valósul meg, hogy a megrendelési adatok a gyártási folyamatban nem tartalmazzák a felhasználó adatait , vagyis a gyártásban résztvevő személyzet nem tudja beazonosítani a gyártás alatt lévő rendszereket a felhasználókkal, tehát az esetleges visszaélések ilyen módon ki vannak zárva.

Egy főkulcsos rendszer kialakításában a két funkció (a cilinder biztonsági jellege és a kombináció száma) határozza meg a rendszer műszaki tartalmát és árát.
Cégünk képes megoldást biztositani minden műszaki feltételnek és anyagi lehetőségnek megfelelően. A főkulcsos rendszerek gyártásához tartoznak az ellenőrzött és biztonságos kulcsmásolások , melyet cégünk postafordultával tud biztosítani.

MágnesMágneszárkártyás beléptető rendszerek

A Dény-Fontaine mágneskártyás rendszerek alkalmasak szállodai és ipari felhasználásra egyaránt. A rendszerek működési szempontból két részre oszthatók:
  ˇ kompakt mágneskártyás beléptető
    rendszerek (off-line)
  ˇ központosított mágneskártyás beléptető
    rendszerek (on-line)

Az off-line módban a záregységek nincsenek összekötve vezetékkel, önálló egységként működnek.
A záregység egy fémházban elhelyezett elektronikából és mechanikai elemekből, valamint az erre a házra felpattintható, tetszőleges RAL színű, ABS anyagú burkolatból áll, amelyhez
forgatógomb vagy kilincs választható.

Az on-line kapcsolat során vezetékkel vannak a zárak összekötve egy központi számítógéppel, ebben az esetben különböző figyelő és szabályozó rendszerekkel kombinálva használhatók.

A Dény-Fontaine rendszerek mindkét működési módban szimultán tudják kezelni a mágneskártyákat és a chipkártyákat egyaránt. A kártyákat az ajtónyitáson túl fizetési funkciókkal is el lehet látni. A Dény-Fontaine mágneskártyás rendszerek működése egyszerű, bármikor bővíthetők vagy átkonfigurálhatók. A mágneskártyás beléptető rendszerek területén biztosítjuk a telepítést, karbantartást és szervizelést.